top of page
Zoeken
  • doktercgoemaere

Zwangerschapsverlof dr. Goemaere - vervanging door dr. Dusauchoit

Vanaf 20 augustus gaat dr. Charlotte Goemaere in zwangerschapsverlof, tot en met 31 december. Zij zal vervangen worden door dr. Tine Dusauchoit vanaf 1 september.


Dr. Dusauchoit stelt zich kort voor: Ik ben geboren in 1959 en ben sinds 2007 huisarts in Jette. Sinds 2014 ben ik ook praktijkopleider (opleiding van jonge artsen). Er zijn veel aspecten die mij als huisarts interesseren, maar ik ben vooral geïnteresseerd in prenatale zorg, palliatieve zorg en zorgplanning voor ouderen. De ontmoeting met patiënten - met alle verschillen in context, taal, relatie met ziekte en tegenspoed - blijft voor mij een bron van verbazing, inspiratie en voldoening.


U kan een afspraak maken bij dr. Dusauchoit op dezelfde manier dan bij de andere dokters via ons online afsprakensysteem.

.

152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

24/01 Denkdag / Jour de réflection / Thinking day

NL Op woensdag 24/01 zitten de artsen en verpleegkundige samen om de samenwerking vlotter te doen verlopen. Die voormiddag zullen er geen consultaties zijn, en geen telefoons worden beantwoord. In de

Patiëntenstop - arrêt de patients - Patient stop

Beste patiënt, Wij hebben het momenteel heel druk in de praktijk waardoor wij een patiëntenstop moeten inlassen. Wij maken (voorlopig?) nog uitzonderingen voor Nederlandstalige patiënten die in de bu

Commentaires


bottom of page