top of page
Zoeken
  • doktercgoemaere

Zwangerschapsverlof dr. Goemaere - vervanging door dr. Dusauchoit

Vanaf 20 augustus gaat dr. Charlotte Goemaere in zwangerschapsverlof, tot en met 31 december. Zij zal vervangen worden door dr. Tine Dusauchoit vanaf 1 september.


Dr. Dusauchoit stelt zich kort voor: Ik ben geboren in 1959 en ben sinds 2007 huisarts in Jette. Sinds 2014 ben ik ook praktijkopleider (opleiding van jonge artsen). Er zijn veel aspecten die mij als huisarts interesseren, maar ik ben vooral geïnteresseerd in prenatale zorg, palliatieve zorg en zorgplanning voor ouderen. De ontmoeting met patiënten - met alle verschillen in context, taal, relatie met ziekte en tegenspoed - blijft voor mij een bron van verbazing, inspiratie en voldoening.


U kan een afspraak maken bij dr. Dusauchoit op dezelfde manier dan bij de andere dokters via ons online afsprakensysteem.

.

124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vanaf 2 oktober tem 3 november is dr. Lize Vaes afwezig vanwege ouderschapsverlof. U kan een afspraak maken bij haar collega's, dr Dries Vergauwen, dr Tine Dusauchoit (vervanger dr. Charlotte Goemaere

Van 18/4 -28/4 is er maar één arts aanwezig in de praktijk. Op 18/4 en van 24/4-28/4 is dat dr. Goemaere, van 19/4-21/4 is dat dr. Vergauwen. Door deze verminderde bezetting passen wij onze dienstverl

bottom of page