top of page
Zoeken
  • doktercgoemaere

Speciale regeling 18/4 - 28/4

Van 18/4 -28/4 is er maar één arts aanwezig in de praktijk. Op 18/4 en van 24/4-28/4 is dat dr. Goemaere, van 19/4-21/4 is dat dr. Vergauwen. Door deze verminderde bezetting passen wij onze dienstverlening lichtjes aan.

-Wij werken die dagen voornamelijk met dagafspraken: op de dag zelf komen deze afspraken om 8u vrij, dus dan kan u vanaf 8u ’s ochtends uw afspraak via de website inboeken.

-Consultaties duren die dagen 15 minuten ipv 20 minuten. Wij beperken ons daarom tot slechts 1 onderwerp per consultatie.

-Als u een afspraak wilt boeken voor een probleem dat gerust een weekje kan wachten, wordt het geapprecieerd om dit uit te stellen tot 2 mei, wanneer we terug met 3 artsen aanwezig zijn. Twijfelt u of een probleem dringend is of niet of is uw medicatie plots op, hebben wij liefst dat u toch zo snel mogelijk een afspraak inboekt, better safe than sorry. Maar dus, niet dringende problemen worden best wat uitgesteld.

-Zoals steeds kan u voor bloedafnames, SOAscreening, vaccinaties, injecties, wondzorg, het bevriezen van wratten, spirometrie en ECG een afspraak maken bij de verpleger Adriaan Vankeerbergen ipv bij de dokters. Samen kunnen we het werk wat verdelen.

Wij danken u voor uw begrip!

Dokters de beurs

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page