top of page
Zoeken
  • doktercgoemaere

Nieuwe patiënten van harte welkom!

Wij weten dat de meeste Nederlandstalige / tweetalige artsen in Brussel vaak een patiëntenstop moeten invoeren door de grotere vraag dan aanbod in Nederlandstalige / tweetalige zorg.

Ook wij hadden tot een aantal maanden geleden een patiëntenstop, maar deze is opgeheven dankzij de komst van dr. Lize Vaes. Sinds zij ons team is komen versterken, hebben we opnieuw ruimte voor nieuwe patiënten!


Wil je graag patiënt worden in onze praktijk? Maak dan gerust een afspraak online om een kennismakingsconsultatie te plannen, bij voorkeur bij dr. Lize Vaes. Neem je identiteitskaart mee en denk al eens na over de belangrijkste zaken in je medische voorgeschiedenis.


Tot binnenkort in de Galerie Du Centre!

102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

24/01 Denkdag / Jour de réflection / Thinking day

NL Op woensdag 24/01 zitten de artsen en verpleegkundige samen om de samenwerking vlotter te doen verlopen. Die voormiddag zullen er geen consultaties zijn, en geen telefoons worden beantwoord. In de

Patiëntenstop - arrêt de patients - Patient stop

Beste patiënt, Wij hebben het momenteel heel druk in de praktijk waardoor wij een patiëntenstop moeten inlassen. Wij maken (voorlopig?) nog uitzonderingen voor Nederlandstalige patiënten die in de bu

bottom of page