top of page

Info over de werking van de huisartsen

Nieuwe patiënten

Wij aanvaarden nieuwe patiënten. Wanneer u patiënt wilt worden in onze praktijk, kan u een afspraak inplannen via de website. U bent welkom op consultatie in onze praktijk voor een consultatie ongeacht de deelgemeente waarin u woont. Voor huisbezoeken beperken we ons om praktische redenen tot inwoners van de vijfhoek.

Raadplegingen

De raadplegingen gebeuren op afspraak. Afspraken maakt u bij voorkeur via de website. Bij dringende gevallen of als u geen internettoegang heeft mag u ook bellen op weekdagen tussen 8u en 12u en 14u en 19u.

Kom op tijd, anders kunnen wij uw afspraak niet verzekeren. Komt u met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken. Bent u verhinderd, laat het ons dan ook weten. Iemand anders kan uw plaats innemen.


Uurrooster

(Volgt)

Huisbezoeken

In onze praktijk hebben wij al onze onderzoeksmiddelen voor handen en kunnen wij u beter helpen. Wij hebben ook een beperkte tijd beschikbaar voor huisbezoeken. Wij doen daarom enkel huisbezoeken in uitzonderlijke gevallen wanneer verplaatsing naar de praktijk niet mogelijk is (hoogbejaarden, ernstig zieken,...). 

Voorschriften

Wij proberen er samen met u tijdens een consultatie voor te zorgen dat u voldoende medicatie heeft tot het volgende afspraakmoment.

Wanneer u dus een voorschrift nodig heeft maakt u best een afspraak in onze praktijk.

Wachtdienst

Wanneer u na 19u of in het weekend medische hulp nodig heeft op een weekdag kan u terecht bij de Brusselse wachtdienst op het nummer 1733  of 02 201 22 22.

De wachtdienst is enkel bedoeld voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende dag! Voor vragen, uitslagen, afspraken kan u ons bereiken binnen de openingsuren van het secretariaat elke weekdag 8-12 en 16-18u.

De wachtarts brengt na de wacht verslag uit bij ons. Zo blijft uw dossier volledig.


Bij medische urgenties belt u onmiddellijk het nummer 112.

Info huisarts: Tekst
bottom of page